ÖL MÖRK LAGER • Beproeving #98 • Bierathlon.nl
2598
post-template-default,single,single-post,postid-2598,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

ÖL MÖRK LAGER • Beproeving #98


De Bierathleten hebben in de afgelopen tijd een hoop tripjes naar de IKEA gemaakt. Éen keer om bijna de hele inboedel te halen. De andere tien keer voor kleine prulletjes die je stiekem toch wel nodig hebt: besteklade, wasrek, bakjes, meer spatels, klok, lampen, klok terugbrengen en ga zo maar door. En het ergste is misschien nog wel, we zijn nog niet klaar. In die tijd hebben we ook veel meegemaakt en zijn we veel tegen gekomen: Papa en kind die bohemian rhapsody onbeschaamd zingen, meerdere keren geholpen omdat we weer eens een rood lampje bij het betaalapparaat kregen, en speciaalbier! Jazeker, IKEA speciaalbier! Vandaar dat deze beproeving ook helemaal in IKEA fashion is opgezet!

Artikelnummer: 702.618.24


De beproeving

Als eerste kom je erachter dat het bier erg zoet en bitter is. Maar daar blijft het ook bij. Er zijn nog meer smaken zoals gebrand mout en koffie, maar die komen bijna niet naar de voorgrond. Qua substantie is het bier wat waterig en het lijkt alsof het een beetje is aangelengd. Nee, je bent beter af met een Family Card en een gratis kopje koffie.