Leffe Tripel • Beproeving #2 • Bierathlon.nl
102
post-template-default,single,single-post,postid-102,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Leffe Tripel • Beproeving #2

beproeving-2-leffe tripel

Ken je dat? Dat je rustig een avondje thuis zit op de bank, een filmpje aan het kijken bent, of misschien wel een klein spelletje Age of Empires II zit te spelen. Wanneer je plots zin krijgt in een lekker biertje. Dat overkwam de atleten ook! Gelukkig schoten twee flesjes Leffe Tripel te hulp.

Geschiedenis les

“Gebrouwen door de eeuwen heen” is de slogan van Leffe, en die verdienen ze! Leffe is meer dan 700 jaar geleden ontstaan in België, in de tijd van ridders en kastelen, toen de biertaxi nog een man met paard en wagen was. Leffe is een eeuwenoude naam met een rijke geschiedenis, ze hebben letterlijk vuren overwonnen en oorlogen overleefd. Wat lang, lang, lang geleden begon is uitgegroeid tot een van de meest bekende biermerken!

Wat vind ik ervan?

Maar betekent dat ook dat het ook lekker is? Heeft al die tijd geleid tot een delicate en verfijnde tripel? Als je het mij vraagt wel, voor mij is de Leffe tripel de lekkerste tripel die ruim verkrijgbaar is. Het is een stevige, kruidige tripel, die vanaf de eerste slok tot de laatste zorgt voor een smaakvol genot. Naast de kruidige smaak is er een vleugje sinaasappel aan toegevoegd, wat zorgt voor een frisse en zoete tint. Het kruidige en het zoete is perfect gebalanceerd waardoor het biertje op elk moment goed te toeven is. Voor een rustig avondje op de bank, een zonnige dag op het terras, een lekkere maaltijd of als afzakkertje na een avond stappen. Niet gek dat Leffe Tripel al een tijdje bij het standaard dieet hoort van de atleten. Ik heb me ooit voorgesteld om altijd Leffe Tripel in mijn koelkast te hebben, en niet voor niks! Leffe Tripel maakt elk moment een beetje beter!

beoordeling-8