Gitaren die gieren tijdens het kerst vieren met speciaalbieren • KVBJD #3

Kerstcadeaus besteld, Kerstboom opgetuigd, Gourmetplaat uit de kast, Menu voor kerst samengesteld, Gras al van uit buiten op je eettafel gepleurd ter decoratie, Gestemd op de top 2000

Kerst is een hoop voorbereiden, daarom willen wij jullie graag op muzikaal vlak een handje helpen! In de winkels staan de kerst-acties al klaar en staan de etalages al vol met kerstbomen. Ook op de radio komt er al af en toe een vrolijke kerst jingle voorbij, en dat zal de komende tijd alleen maar meer worden. Ben jij klaar voor alle kerstmuziek? of ben je er klaar mee?


Heb je (nu al) genoeg van Mariah Carey of alle ‘jingle bells’ op de radio? Dan is deze nieuwe KVBJD iets voor jou! In deze kerst afspeellijst is het tempo flink opgevoerd en zijn de bellen vervangen door gitaren en drums. Uiteraard komen hier alle meezingers voorbij, maar dan nét wat anders. Goed voor kerst met vrienden/vriendinnen maar kun je ook prima aanzetten bij je familie activiteiten, al moet je dan misschien wel zorgen dat iedereen wat biertjes/wijntjes achter de kiezen heeft.

Enjoy!